Veronique Prins
Veronique Prins
De start van mijn praktijk als ondernemerscoach is geen succesverhaal, het eerste jaar had ik slechts Euro 10.000 omzet. Ik nam zelf een businesscoach in de hand omdat ik strategischer moest leren denken en een structuur nodig had om gerichter actie te ondernemen. Ik maakte met mijn coach een plan, deed wat nodig was en dit jaar, 3 jaar later, is mijn omzetdoel Euro 500.000. En dat ga ik ook halen. Omdat ik geloof dat je omzet je niet overkomt. Die dwing je af door een doel te stellen dat je vanuit je tenen wilt behalen, je strategie te bepalen en de acties te ondernemen die noodzakelijk zijn. ‘Making money is easy’, je hoeft het alleen maar te doen en te blijven doen. Zodat je er steeds beter in wordt.

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, waar je heen wilt dát is belangrijk!

Maartje Koper
Maartje Koper
Ik ben in juli 2014 gestart met mijn bedrijf waarin ik mensen leer over Bewuste Creatie en de Universele wetten van Creatie, zoals de Wet van Aantrekkingskracht.Al snel liep mijn bedrijf goed en begon ik mensen te leren over ondernemen en geld verdienen. Begin 2017 verdiende ik al meer dan 50.000 euro per maand. Mijn omzetdoelstelling voor dit jaar ligt op 100.000 per maand. Als het gaat over het bouwen van een Big Business en ook nog snel, dan weet ik dus waar ik het over heb.

Ik heb in 2 ½ jaar tijd meer dan 25 online programma’s gelanceerd en een super succesvolle betaald membership community ‘Geld is Liefde Community’ opgebouwd waarin honderden mensen zitten.

Daarnaast ben ik mijn bedrijf Internationaal uit aan het bouwen en heb ik ook privé prachtige dingen gemanifesteerd: zo ben ik net in een vrijstaande villa getrokken met praktijk en kantoorruimte aan huis. En dat alle in nog geen 3 jaar tijd.

Big Business